Business Intelligence consultant

Omschrijving

Wij zoeken in jou een collega die mee wil bouwen aan ons bedrijf. Je bent ondernemend, een teamspeler, hebt een eigen visie en durft deze te delen. Je wilt je sporen nalaten. Jij wil het verschil maken!

Het maakt voor ons niet uit of je nu junior, medior of senior bent. Iedereen met de onderstaande gevraagde informatie kan solliciteren. Op basis van de jaren ervaring en diepgang van je kennis kun je bij ons instromen en je verder ontplooien.

 

Jouw volgende stap ?

 

Als Business Intelligence consultant enthousiasmeer en adviseer je onze klanten over de mogelijkheden van optimaal inzicht door middel van het verzamelen en presenteren van data met gebruik van Microsoft technologie. Je kan op management niveau met klanten meepraten over het creëren van stuurinformatie. Daarnaast kan je de kar trekken bij de realiseren van BI oplossingen voor onze klanten. Je neemt de klant mee in het proces van inspiratie, inventarisatie, advies, realisatie en beheer en biedt de klant precies dat wat zij nodig heeft voor het realiseren van optimaal klantinzicht.

 

Wij zijn Breinwave…

 

Breinwave ondersteunt organisaties bij het creëren van doorbraken in productiviteit, klantinzicht ,klantbeleving en innovatiekracht. Om dit te realiseren vertrouwen wij op de kracht die technologie kan bieden; mits goed ingezet kan technologie een grotere bijdrage leveren bij het realiseren van organisatiedoelstellingen.

Wij onderscheiden ons, omdat wij gespecialiseerd zijn in zowel bedrijfsapplicaties als in technologie ter versterking van klantrelaties en de persoonlijke-, team- en afdelingsproductiviteit. We slaan een brug tussen gestructureerde en ongestructureerde informatie en daardoor kunnen organisaties veel sneller anticiperen op nieuwe klantvragen en nieuwe manieren van samenwerken.

 

We bieden je een leuke baan met marktconform salaris

 

We bieden je een marktconform salaris en veel vrijheid om je werk zo flexibel mogelijk in te delen. Je krijgt 28 vakantiedagen op jaarbasis en 8% vakantiegeld en daarnaast bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, een aanvullende verzekering bij arbeidsongeschiktheid. Je standaard uitrusting is een auto, laptop/tablet en telefoon zodat je overal kunt werken.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou ?

 

  • Je hebt aantoonbare werkervaring als Business Intelligence Consultant en passie voor data vraagstukken.
  • Je hebt diepgaande kennis van het Microsoft BI platform waaronder PowerBI, Azure en SQL.
  • Je bent communicatief sterk en bent in staat om de klantvraag te vertalen in de juiste oplossing.
  • Het is een zeer mooie aanvulling als je over Microsoft certificeringen beschikt op dit terrein.
  • Je vindt voorspellen leuker dan terugkijken en weet de nieuwst ontwikkelingen op BI gebied een plek te geven in jouw werkwijze en projecten.
  • Je bent communicatief sterk en bent in staat om klantvragen te vertalen naar oplossingen die met het Microsoft BI platform kunnen worden ingevuld en de klant hierover te enthousiasmeren.