(Cloud) Infrastructuur Specialist

Omschrijving

Wij zoeken in jou een collega mee wil bouwen aan ons bedrijf; Je bent ondernemend, een teamspeler en hebt een eigen visie en durft deze te delen. Je wilt je sporen nalaten. Jij wil het verschil maken!

Het maakt voor ons niet uit of je nu medior of senior bent. Iedereen met de onderstaande gevraagde informatie kan solliciteren. Op basis van de jaren ervaring en diepgang van je kennis kun je bij ons instromen en je verder ontplooien.

 

Jouw volgende stap ?

 

Als cloud infra specialist speel je een belangrijke rol in het inspireren, adviseren en realiseren van (hybride) cloudoplossingen voor onze klanten. Wij vullen dit voornamelijk in met oplossingen uit de Microsoft Cloud, te weten Azure en de Enterprise Mobility en Security Suite. Op basis van de klantbehoefte definieer en presenteer je strategieën en -oplossingen die waarde toevoegen aan de bedrijfsvoering van onze klanten. Je schrijft voorstellen en ontwerpt de architectuur voor cloud migraties en -modernisaties, inclusief tijdsinschattingen. Waar nodig zie je als leadarchitect toe op de implementatie en levering van de oplossingen, binnen tijd en budget.

 

Wij zijn Breinwave…

 

Breinwave ondersteunt organisaties bij het creëren van doorbraken in productiviteit, klantinzicht ,klantbeleving en innovatiekracht. Om dit te realiseren vertrouwen wij op de kracht die technologie kan bieden; mits goed ingezet kan technologie een grotere bijdrage leveren bij het realiseren van organisatiedoelstellingen.

Wij onderscheiden ons, omdat wij gespecialiseerd zijn in zowel bedrijfsapplicaties als in technologie ter versterking van klantrelaties en de persoonlijke-, team- en afdelingsproductiviteit. We slaan een brug tussen gestructureerde en ongestructureerde informatie en daardoor kunnen organisaties veel sneller anticiperen op nieuwe klantvragen en nieuwe manieren van samenwerken.

 

We bieden je een leuke baan met marktconform salaris

 

We bieden je een marktconform salaris en veel vrijheid om je werk zo flexibel mogelijk in te delen. Je krijgt 28 vakantiedagen op jaarbasis en 8% vakantiegeld en daarnaast bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, een aanvullende verzekering bij arbeidsongeschiktheid. Je standaard uitrusting is een auto, laptop/tablet en telefoon zodat je overal kunt werken.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou ?

 

  • Je hebt minimaal 8 jaar ervaring binnen de consultancy als Microsoft-infrastructuur consultant.
  • Je bent Microsoft-gecertificeerd; MCSE of MCSD
  • Je hebt ervaring met de Microsoft Enterprise Mobility en Security Suite
  • Je hebt ervaring met de IaaS services van Microsoft Azure
  • Je hebt stevige ervaring in het schrijven van voorstellen en rapportages, inclusief business cases.
  • Je hebt ervaring in het schrijven van technische en functionele ontwerpen voor complexe omgevingen.
  • Je hebt een passie voor technologie en ziet Microsoft-technologie als uitdaging.
  • Je begrijpt dat succes niet alleen afhangt van de beste technologie, maar van de juiste toepassing en 'adoptie' er van door de gebruiker; 
  • Je werkt graag met anderen, en hebt een bewezen ervaring in het adviseren, positioneren en realiseren van ICT oplossingen bij middelgrote en grote organisaties. 
  • Je bent communicatief sterk en gedreven om mee te bouwen aan ons jonge en ambitieuze bedrijf.