Front-end / App Developer

Omschrijving

Nu steeds meer bedrijven ons betrekken bij hun innovatieprojecten, hebben wij plek voor nóg een enthousiaste software developer die het leuk vindt om in een team mooie dingen te maken die de hele wereld mag zien. Dus ben jij expert op het gebied van HTML, CSS en JQuery en deins je niet terug voor .Net ontwikkeling? 

Wij zoeken in jou een collega die mee wil bouwen aan ons bedrijf. Je bent ondernemend, een teamspeler, hebt een eigen visie en durft deze te delen. Je wilt je sporen nalaten. Jij wil het verschil maken!

Het maakt voor ons niet uit of je nu junior, medior of senior bent. Iedereen met de onderstaande gevraagde informatie kan solliciteren. Op basis van de jaren ervaring en diepgang van je kennis kun je bij ons instromen en je verder ontplooien.

 

Jouw volgende stap ?

 

Als Front-end en App developer werk je in één of meerdere Scrum-teams samen om continu verbeteringen toe te voegen aan websites, webshops, portals en apps. Je zit daarbij dicht bij de klant en de eindgebruiker om samen maximale waarde te creëren. We werken het liefst hands-on zodat je direct feed-back krijgt op je resultaat en we gezamenlijk het maximaal haalbare kunnen leveren aan onze opdrachtgevers. In onze Agile projecten is veel ruimte voor creativiteit en nieuwe ideeën. Tegelijkertijd gaan we in het eindproduct altijd voor maximale kwaliteit.

 

Je werkt in een professionele omgeving en ontwikkelt in een softwarestraat op basis van Visual Studio Team Services. Als Microsoft partner hebben we de beschikking over alle benodigde tools en maken we actief gebruik van Office 365 en de Cloud diensten van Azure. Veelgebruikte frameworks in onze projecten zijn Apache Cordova en Xamarin waar het App development betreft. Webshops worden veelal ontwikkeld op het Sana Commerce platform dat nauw integreert met de Microsoft Dynamics ERP-systemen. Ook aanpassingen en uitbreidingen op SharePoint en andere onderdelen van Office365 vragen zo nu en dan om jouw development skills.

 

Als developer neem je ook actief deel aan ons Breinwave Labs. Hierin ontwikkelen we zelf producten gebaseerd op de nieuwste technologieën rondom bijvoorbeeld het Internet-of-Things, Machine Learning of de HoloLens. Deze projecten hebben veelal een experimenteel karakter waarbij we op zoek gaan naar de grenzen van wat je met technologie kunt bereiken.

 

Wij zijn Breinwave…

 

Breinwave ondersteunt organisaties bij het creëren van doorbraken in productiviteit, klantinzicht ,klantbeleving en innovatiekracht. Om dit te realiseren vertrouwen wij op de kracht die technologie kan bieden; mits goed ingezet kan technologie een grotere bijdrage leveren bij het realiseren van organisatiedoelstellingen.

Wij onderscheiden ons, omdat wij gespecialiseerd zijn in zowel bedrijfsapplicaties als in technologie ter versterking van klantrelaties en de persoonlijke-, team- en afdelingsproductiviteit. We slaan een brug tussen gestructureerde en ongestructureerde informatie en daardoor kunnen organisaties veel sneller anticiperen op nieuwe klantvragen en nieuwe manieren van samenwerken.

 

We bieden je een leuke baan met marktconform salaris

 

We bieden je een marktconform salaris en veel vrijheid om je werk zo flexibel mogelijk in te delen. Je krijgt 28 vakantiedagen op jaarbasis en 8% vakantiegeld en daarnaast bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, een aanvullende verzekering bij arbeidsongeschiktheid. Je standaard uitrusting is een auto, laptop/tablet en telefoon zodat je overal kunt werken.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou ?

 

  • Je hebt aantoonbare werkervaring als software ontwikkelaar.
  • Je hebt up to date kennis van het Microsoft platform.
  • Je hebt kennis van de frameworks die wij in onze projecten toepassen, zoals : Apache Cordova en Xamarin 
  • Kennis van webshop oplossingen en- platformen zoals Sana Commerce is een pre.
  • Je ben ook ervaren in het bouwen van uitbreidingen op SharePoint en andere onderdelen van Office365 
  • Het is een zeer mooie aanvulling als je over Microsoft certificeringen beschikt.