Microsoft Dynamics365 CRM Business Consultant

Omschrijving

Wij zoeken in jou een collega mee wil bouwen aan ons bedrijf; Je bent ondernemend, een teamspeler en hebt een eigen visie en durft deze te delen. Je wilt je sporen nalaten. Jij wil het verschil maken!

Het maakt voor ons niet uit of je nu junior, medior of senior bent. Iedereen met de onderstaande gevraagde informatie kan solliciteren. Op basis van de jaren ervaring en diepgang van je kennis kun je bij ons instromen en je verder ontplooien.

 

Jouw volgende stap ?

 

Als CRM Business Consultant enthousiasmeer en adviseer je onze klanten over de optimale inzet van Microsoft Dynamics 365 Sales (CRM Online) en daaraan gerelateerde producten  Je hebt de up to date certificeringen op het Dynamics 365 Sales platfform op zak en  adviseert en ondersteunt de klant in elke fase van zij behoefte op basis van onze werkwijze. Je werkt samen met de klant om het maximale uit het Dynamics 365 te halen. Je biedt de klant precies dat wat zij nodig heeft voor het realiseren van toekomstgerichte verkoop-, marketing- en supportprocessen.

 

Wij zijn Breinwave…

 

Breinwave ondersteunt organisaties bij het creëren van doorbraken in productiviteit, klantinzicht ,klantbeleving en innovatiekracht. Om dit te realiseren vertrouwen wij op de kracht die technologie kan bieden; mits goed ingezet kan technologie een grotere bijdrage leveren bij het realiseren van organisatiedoelstellingen.

Wij onderscheiden ons, omdat wij gespecialiseerd zijn in zowel bedrijfsapplicaties als in technologie ter versterking van klantrelaties en de persoonlijke-, team- en afdelingsproductiviteit. We slaan een brug tussen gestructureerde en ongestructureerde informatie en daardoor kunnen organisaties veel sneller anticiperen op nieuwe klantvragen en nieuwe manieren van samenwerken.

 

We bieden je een leuke baan met marktconform salaris

 

We bieden je een marktconform salaris en veel vrijheid om je werk zo flexibel mogelijk in te delen. Je krijgt 28 vakantiedagen op jaarbasis en 8% vakantiegeld en daarnaast bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, een aanvullende verzekering bij arbeidsongeschiktheid. Je standaard uitrusting is een auto, laptop/tablet en telefoon zodat je overal kunt werken.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou ?

 

  • Je begrijpt dat succes niet alleen afhangt van de beste technologie, maar van de juiste toepassing en 'adoptie' er van door de gebruiker; 
  • Je werkt graag met anderen, en hebt een bewezen ervaring in het adviseren, positioneren en realiseren van ICT oplossingen bij middelgrote en grote organisaties. 
  • Je hebt een mooi trackrecord met betrekking tot het adviseren en implementeren van CRM oplossingen gebaseerd op het Microsoft Dynamics 365 Platform 
  • Je hebt bij voorkeur ook recente Microsoft certificeringen op zak.
  • Je kennis en ambitie strekt ook verder dan alleen het 'hokje' CRM
  • Je bent communicatief sterk en gedreven om mee te bouwen aan ons jonge en ambitieuze bedrijf.