Microsoft Office365 Business Consultant

Omschrijving

Wij zoeken in jou een collega mee wil bouwen aan ons bedrijf; Je bent ondernemend, een teamspeler en hebt een eigen visie en durft deze te delen. Je wilt je sporen nalaten. Jij wil het verschil maken!

Het maakt voor ons niet uit of je nu junior, medior of senior bent. Iedereen met de onderstaande gevraagde informatie kan solliciteren. Op basis van de jaren ervaring en diepgang van je kennis kun je bij ons instromen en je verder ontplooien.

 

Jouw volgende stap ?

 

Als ervaren Office 365 Consultant ben je verantwoordelijk voor het helpen aan- en inzetten van Office 365 bij onze klanten. Je kan op alle niveaus mensen enthousiast maken voor de mogelijkheden van Office 365 en ze ondersteunen in hun adoptie van het Office 365 platform. Wij zien namelijk het vertalen van rollen en scenario’s naar de voortdurende in ontwikkeling zijnde functionaliteit die het platform biedt als het belangrijkste geheim achter een succesvolle implementatie van Office 365. Dit vereist gedegen kennis van de laatste stand van de techniek en functionaliteit, maar ook een kennis van de processen van onze klanten.

 

Wij zijn Breinwave…

 

Breinwave ondersteunt organisaties bij het creëren van doorbraken in productiviteit, klantinzicht ,klantbeleving en innovatiekracht. Om dit te realiseren vertrouwen wij op de kracht die technologie kan bieden; mits goed ingezet kan technologie een grotere bijdrage leveren bij het realiseren van organisatiedoelstellingen.

Wij onderscheiden ons, omdat wij gespecialiseerd zijn in zowel bedrijfsapplicaties als in technologie ter versterking van klantrelaties en de persoonlijke-, team- en afdelingsproductiviteit. We slaan een brug tussen gestructureerde en ongestructureerde informatie en daardoor kunnen organisaties veel sneller anticiperen op nieuwe klantvragen en nieuwe manieren van samenwerken.

 

We bieden je een leuke baan met marktconform salaris

 

We bieden je een marktconform salaris en veel vrijheid om je werk zo flexibel mogelijk in te delen. Je krijgt 28 vakantiedagen op jaarbasis en 8% vakantiegeld en daarnaast bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, een aanvullende verzekering bij arbeidsongeschiktheid. Je standaard uitrusting is een auto, laptop/tablet en telefoon zodat je overal kunt werken.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou ?

 

  • Je hebt aantoonbare werkervaring als Office 365 consultant.
  • Je hebt up to date kennis van het Microsoft Office 365 platform.
  • Je bent communicatief sterk en bent in staat om de klantsituatie te vertalen naar kansen die met Office 365 kunnen worden ingevuld en de klant hierover te enthousiasmeren.
  • Je hebt ervaring met het ontwikkelen van een roadmap die aansluit op de behoefte maar vooral ook het tempo waarin onze klanten Office 365 kunnen adopteren.
  • Hands-on ervaring met migraties van on-premises omgevingen naar Office 365 met tools als MigrationWiz en/of Sharegate is een pré.
  • Het is een zeer mooie aanvulling als je over Microsoft certificeringen beschikt op dit terrein.