Sana Commerce Consultant

Omschrijving

Wij zoeken in jou een collega die mee wil bouwen aan ons bedrijf. Je bent ondernemend, een teamspeler, hebt een eigen visie en durft deze te delen. Je wilt je sporen nalaten. Jij wil het verschil maken!

Het maakt voor ons niet uit of je nu junior, medior of senior bent. Iedereen met de onderstaande gevraagde informatie kan solliciteren. Op basis van de jaren ervaring en diepgang van je kennis kun je bij ons instromen en je verder ontplooien.

 

Jouw volgende stap ?

 

Als Implementatie/E-commerce Consultant heb je een passie voor e-commerce software! Jij weet als geen ander wat de voordelen zijn van een volledige integratie tussen een webshop en het ERP systeem, dát is de reden dat jij bij Sana Commerce aan de slag wilt. 


Sana Commerce is een krachtige, toekomstbestendige en gebruiksvriendelijke e-commerce oplossing die 100% geïntegreerd is met onder andere Microsoft Dynamics en daarmee voor Breinwave een belangrijke propositie voor haar Dynamics AX en NAV klanten die worden bediend vanuit de Broad Horizon Groep waar zij deel vanuit maakt. 


Als Implementatie Consultant ken jij de Sana Commerce webshop van binnen en buiten en ben je binnen Breinwave verantwoordelijk voor het vertalen van de klantvraag naar de juiste oplossingsrichting binnen SANA Commerce en deze uiteindelijke ook te realiseren, veelal in nauwe samenwerking met onze ERP partners, ontwikkelaars en integratiespecialisten. Samen met onze ERP partners bespreek jij de aandachtspunten met de betrekking tot de integratie van de webshop.
Voorbeelden van werkzaamheden zijn:

 

 • Potentiele klanten enthousiasmeren over de mogelijkheden van Sana Commerce.
 • Adviseren van klanten over passende oplossingen voor hun B2B en B2C vraagstukken.
 • Opstellen van requirement studies voor het maatwerk van de webshop.
 • Afstemmen van wensen vanuit de klant met de betrokken disciplines en partners.
 • On-site begeleiden van klanten gedurende en na de oplevering van de webshop.
 • Training van eindgebruikers. 

Wij zijn Breinwave…

 

Breinwave ondersteunt organisaties bij het creëren van doorbraken in productiviteit, klantinzicht ,klantbeleving en innovatiekracht. Om dit te realiseren vertrouwen wij op de kracht die technologie kan bieden; mits goed ingezet kan technologie een grotere bijdrage leveren bij het realiseren van organisatiedoelstellingen.

Wij onderscheiden ons, omdat wij gespecialiseerd zijn in zowel bedrijfsapplicaties als in technologie ter versterking van klantrelaties en de persoonlijke-, team- en afdelingsproductiviteit. We slaan een brug tussen gestructureerde en ongestructureerde informatie en daardoor kunnen organisaties veel sneller anticiperen op nieuwe klantvragen en nieuwe manieren van samenwerken.

 

We bieden je een leuke baan met marktconform salaris

 

We bieden je een marktconform salaris en veel vrijheid om je werk zo flexibel mogelijk in te delen. Je krijgt 28 vakantiedagen op jaarbasis en 8% vakantiegeld en daarnaast bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, een aanvullende verzekering bij arbeidsongeschiktheid. Je standaard uitrusting is een auto, laptop/tablet en telefoon zodat je overal kunt werken.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou ?

 

 • Je hebt aantoonbare hands-on ervaring met het Sana Commerce platform als consultant, ontwikkelaar of applicatiebeheerder.
 • Kennis van Microsoft Dynamics365 ERP systemen NAV en AX is een pré!
 • Kennis van CSS, Javascript, IIS webserver en Microsoft SQL server
 • Je bent communicatief sterk en bent in staat om de klantsituatie te vertalen naar kansen die met Sana Commerce kunnen worden ingevuld en de klant hierover te enthousiasmeren.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het werken in teamverband in complexe projecten en in staat hier een zekere regierol in uit te oefenen.
 • Je bent communicatief sterk en bent in staat om klantvragen te vertalen naar oplossingen die met het Microsoft en Sana platform kunnen worden ingevuld en de klant hierover te enthousiasmeren.